Aquest divendres 20 d’octubre farà 6 anys que es va aprovar el Decret d’Educació Inclusiva, segons el qual per fi tindríem un sistema educatiu capaç d’acollir tots els infants sense distinció. Però un decret és paper mullat fins que algú decideix desplegar-lo, concretant accions, mesures, pressupostos, dient com, quan i perquè es posa tot en marxa.
A hores d’ara aquest decret continua tancat en un calaix, ningú l’ha desplegat i les famílies volem dir prou!

Volem que aquest decret es desplegui, ja n’estem fartes de cases començades per la teulada. Volem que els nostres infants, els vostres i els de més enllà tinguin una escola que ofereix els recursos necessaris per satisfer les necessitats de cada cas. Necessitem un sistema educatiu que miri les persones a la cara i vegi la diversitat de prop, i la impotència de les mestres, la insuficiència i l’absurditat de les hores màximes de vetlladores establertes per defecte.

l’AFFAC el curs passat va començar la campanya #joTambéHiVullAnar, a la qual cada vegada hi ha més Associacions de Famílies adherides. Enguany l’acció proposada és una penjada de pancartes i concentracions a les escoles.

Aquest divendres 20 d’octubre a l’hora de sortida, les escoles de Sant Andreu despleguem les pancartes fins que es desplegui el decret!
Podreu trobar-les a @afescola30passos, @maqui_noticies, @escolasegresantandreu, @escolaeulaliabota, @escolacongresindians_afa, @escolamestregibert, @escola_lestel, @escolapegaso, @escoladoctorferraniclua, @afamolidefinestrelles .

__
Este viernes 20 de octubre hará 6 años que se aprobó el Decret d’Educació Inclusiva, según el cual pro fin íbamos a tener un sistema educativo capaz de acojer a todos los niños y niñas sin distinción. Pero un decreto es inútil hasta que alguien decide desarrollarlo, concretando medidas, presupuestos, etc.

Actualmente este decreto sigue guardado en un cajón y las familias queremos decir Basta!
Queremos que este decreto se desarrolle, estamos hartas de casas empezadas por el tejado. Queremos que nuestras hijas e hijos, los vuestros y los de más allá tengan una escuela que les ofrece los recursos necesarios para satisfacer las necesidades de cada caso. Un sistema que vea la diversidad, la impotencia de las maestras y la insuficiendcia y absurdidad de los límites de horas de vetlladores.

La AFFAC el curso pasado empezó la campaña #jortambéhivullanar y la acción que nos propone esta vez es una colgada de pancartas y concentraciones en las escuelas.

Este 20 de octubre a la hora de la salida, las escuelas de Sant Andreu colgaran las pancartas hasta que se desarrolle el decreto!
Podréis encontrarlas en @afescola30passos, @maqui_noticies, @escolasegresantandreu, @escolaeulaliabota, @escolacongresindians_afa, @escolamestregibert, @escola_lestel, @escolapegaso, @escoladoctorferraniclua, @afamolidefinestrelles